Nieuws

Oefenlocatie

Wij blijven nog een tijdje in onze tijdelijke oefenlocatie. Mede omdat er in Beek geen geschikte locatie voor onze vereniging te vinden is blijven wij vooralsnog in het Maaslandcentrum. Wij worden daar elke vrijdag zeer vriendelijk ontvangen en hebben daar veel mogelijkheden om te repeteren. Daarnaast is voor ons “de derde helft” ook zeer belangrijk en die word daar ook altijd goed verzorgt.

Tijdelijke oefenlocatie

Vanwege de sluiting van het Auwt Patronaat zijn wij op zoek naar een passend alternatief voor ons in Beek. Aangezien de horeca niet meer zo veel mogelijkheden heeft als vroeger is dit helaas geen eenvoudige klus. Wij zijn dan ook met diverse partijen in overleg, over wat er mogelijk is binnen Beek voor ons. Zodra wij hier nieuws over hebben zullen wij dit natuurlijk ook melden.

Tot wij een passende lokatie gevonden hebben kunnen wij terecht in Elsloo. De uitbaters van het Maaslandcentrum hebben ons met open armen welkom geheten en tot we iets nieuws gevonden hebben maken wij gebruik van hun accommodatie. Langs deze weg alvast bedankt voor jullie gastvrijheid.

_______________________________________________________________________________________

Bestuursleden gezocht

We zijn op dit moment op zoek naar bestuursleden die ons team willen versterken. We zoeken personen die enthousiast zijn om diverse bestuurs- en organisatietaken uit te voeren. Ons doel is om met het hele corps mooie optredens te verzorgen in het binnen- en buitenland. Als bestuur doen wij ons best om het corps hier zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

Als je affiniteit hebt met muziek en bereid bent om samen met ons de mouwen op te rollen om dit voor elkaar te krijgen, kun je contact opnemen via infoirenelucia@gmail.com, ter attentie van Miranda de Jongh.

_______________________________________________________________________________________

Website weer up and running.

Met tamelijk wat zweet en “tranen” doet onze website het weer. Ik hoop dat hij veel bezoekers gaat trekken en dat we er weer wat fans bij kunnen krijgen. Kijk ook eens op facebook.com/IreneLuciaBeek daar kunnen we sneller foto’s en updates plaatsen. Tevens kun u ons volgen via Twitter @IreneLuciaBeek. Tot snel, als u ons komt bekijken als toeschouwer, of eventueel als lid.

Facebook

Twitter