Nieuws

Nieuwe Tamboer-maître

Onze tamboer maître Francois Janssen heeft aangegeven te willen stoppen als gezicht van de vereniging omdat zijn hart ligt bij het musiceren, hij gaat weer terug naar zijn oude liefde de trompet.

Als opvolger kunnen wij met trots Glenn Kraal presenteren. Glenn is 10 jaar lid van de vereniging en heeft ervaring op trom en als trompettist.  Hij is reeds begonnen met de opleiding tot Tamboer-maître en wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging. Zoals op de foto te zien is heeft hij zijn vuurdoop al gehad tijdens de afgelopen carnaval en deze heeft hij heel goed doorstaan.

Glenn TM

Glenn succes namens de hele vereniging!

_______________________________________________________________________________________

Bestuursleden gezocht

We zijn op dit moment op zoek naar bestuursleden die ons team willen versterken. We zoeken personen die enthousiast zijn om diverse bestuurs- en organisatietaken uit te voeren. Ons doel is om met het hele corps mooie optredens te verzorgen in het binnen- en buitenland. Als bestuur doen wij ons best om het corps hier zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

Als je affiniteit hebt met muziek en bereid bent om samen met ons de mouwen op te rollen om dit voor elkaar te krijgen, kun je contact opnemen via infoirenelucia@gmail.com, ter attentie van Miranda de Jongh.

_______________________________________________________________________________________

Website weer up and running.

Met tamelijk wat zweet en “tranen” doet onze website het weer. Ik hoop dat hij veel bezoekers gaat trekken en dat we er weer wat fans bij kunnen krijgen. Kijk ook eens op facebook.com/IreneLuciaBeek daar kunnen we sneller foto’s en updates plaatsen. Tevens kun u ons volgen via Twitter @IreneLuciaBeek. Tot snel, als u ons komt bekijken als toeschouwer, of eventueel als lid.

Facebook

Twitter